Gratis nettrening!

Don,t join the gym - JOIN THE MOVEMENT!, sier vi. 

Vi kan absolutt gå på treningssenter, men du behøver aldeles ikke betale for det for å bli motivert og få gode treninger. Vi har proffesjonelle trenere, som lager treninger du kan gjøre hjemme. Last ned appen - og du er igang.

Gratis trening fra app

Hver dag finner du både høyintensitets og lavintensitets treninger i appen. Linken finner du her. Du må bruke mobilen for å laste de ned. 

 iOS Download (last ned til mobilen)

Android Download (last ned til mobilen)

 

(eller se Facebook)

TREN og få GRATIS FITCOINS

I denne appen ligger en "spinner". Du kan hver dag spinne på ruletten og vinne det vi kaller fitcoins. Disse kan du bruke til å handle varer i nettbutikken. Litt utrolig men sant! 

Forslag TRENINGSPROGRAM

Et godt treningsprogram har minst tre ukentlige høyintensitets treninger, med god variasjon. I tillegg bør du ha minst like mange lavintensitetstreninger. Hva med å starte en daglig aktivitet på 60-90 minutter, som er en naturlig del av ditt liv? 

Her er et godt forslag:

1. Gå /sykle til jobb. Ta på deg en litt tung sekk og gå hurtig til jobb. Skift t-skjorte og ta dusjen hjemme om kvelden.

2. Tren tre harde økter PR uke. Følg ditt eget eller vårt opplegg, som er utviklet av personlige trenere. Last ned appen.

3. Tren tre rolige økter PR uke. Gå turer eller jogg lett tre ganger i uka. Dette balanserer hormonene dine, og er viktig.

 Husk variasjon ! Variasjone er bra for motivasjonen og for å unngå belastningsskader.

I begynnelsen (Ca 2 uker) kan du unngå de hardeste treningene, før du er fett adaptert. Etter dette, kan du kjøre på!

Tid

Et godt program trenger ikke ta allverdens tid. Faktisk er det beste å trene effektivt i ca 30 minutter - 3 ganger pr uke. Gjerne hjemme !

I tillegg utfordrer vi deg til å finne dagliglivets rom for aktivitet. Gå eller sykle til jobb, så trenger du ikke ha dårlig samvittighet for den dagen. 80 minutter i raskt tempo gir ca 10.000 skritt. Så finn din "rute", kjøp gode sko og regntøy mm. Parker bilen 40 minutter fra jobb - og GÅ PÅ! En tung treningssekk på ryggen (10-15 kg) intensiverer det hele, og gjør det lettere å få opp pulsen uten å jogge.

Fellesskap - del bilder - hold deg motivert!

Etter en suksess høsten 2017, med en test på facebook, bestemte vi oss for å fortsette. Vi fant ut at å dele en selfie etter hver trening, var en effektiv motivasjon. Vi trente hjemme eller på treningssenteret, og delte et bilde i en facebook gruppe hver gang vi trente. Vi heiet på hverandre og dette var et særdeles positivt fellesskap. Vi du bli med å dele? 

Da poster du enkelt din selfie under "dagens trening", som presenteres for deg i facebook gruppen vår. Vi venter på deg !Søk opp "Feelgood Lifestyle", og bli med i gruppen.